Zašto nas odabrati?

1
Obiteljska atmosfera

Cijelim domom vlada obiteljsko okruženje koje starije osobe izrazito vole i cijene.

2
10 godina tradicije

Obiteljski dom Paljug osnovan je 2004.godine kao koncept održivog razvoja društva gdje briga za starije i nemoćne osobe postaje naša misija i dio naših života. Osnovani s ciljem brige, zajedništva i međusobnog razumijevanja već 10 godina pružamo ugodan i topao dom Vašim i Našim umirovljenicima.

3
Profesionalan pristup

Najviši europski standardi, medicinsko osoblje (medicinske sestre, njegovateljice, liječnik, fizioterapeut), osoblje za higijenu doma, kuhinja s domaćom hranom (licencirana kuharica).

Obiteljski dom Paljug oaza mira i tišine pruža 24 satnu njegu i medicinsku skrb starijim i nemoćnim osobama, osobama s invaliditetom, psihički oboljelim osobama, neurološki bolesnim osobama te nudimo mogućnost dnevnog ili vikend smještaja.

Suvremeno opremljen Dom za starije i nemoćne osobe s kapacitetom za 20 štićenika, educirano osoblje (liječnica, medicinske sestre, fizioterapeut, njegovateljice i kuharica) čine naš Dom jednim od najpoželjnijih Domova u Republici Hrvatskoj. Dom se nalazi u prirodnom okruženju, blizu centra grada Jastrebarsko povezan gradskim autobusnim linijama.

Obiteljski dom Paljug okružen zelenilom i parkom idealno je mjesto za šetnju i odmor, uz domaću prehranu i svjež zrak kakvu treća životna dob zaslužuje i očekuje u našem Domu zasigurno možete pronaći. Dom Paljug nudi smještaj u jednokrevetnim, dvokrevetnim i trokrevetnim prostranim sobama s pogledom na privatni park po prihvatljivim cijenama.

Obratite se s povjerenjem.

Večernji list / Starica je procvjetala

Naša stara teta koju smo jako voljeli i nedavno izgubili nije imala djece, ali je sve nas voljela kao da smo njezini rođeni. No, njezin dijabetes počeo je ludovati i više se nismo mogli dovoljno dobro brinuti za nju. Kako je bila požrtvovna i brinula se o svima nama, bilo nam je teško što joj na zalasku njezina života to ne možemo uzvratiti. U obilasku domova za starije i nemoćne slučajno smo naišli na obiteljski dom u Jastrebarskom. Prekrasna, čista kuća! Čist zrak i domaća hrana, a obitelj kakvu nismo mogli ni sanjati! Tu brigu i pažnju, ljubav i toplinu koju je obitelj Paljug poklanjala našoj teti mi nismo mogli dati. Teta je procvjetala a mi bili mirni i zadovoljni. Vlasnica doma, gospođa Snježana, i njezin suprug zadnje dane naše tete proveli su s nama u bolnici. Doktorica je kazala da je prava rijetkost vidjeti tako njegovana i uredna starog bolesnika, a mi znamo da je za to zaslužna gđa Snježana. Nema novaca ni darova kojima možemo dovoljno zahvaliti obitelji Paljug!

Emanuela Stanetti-Wagner